Výkon z Příluk omluven

13.10.2014 05:36

Těšnovice - Lužkovice 7:2 (6:1)

Deváté kolo I.B sk. B nám přineslo zápas mezi domácími Těšnovicemi a hosty z Lužkovic.Počasí bylo přímo ideálně fotbalové, hřiště bylo trochu měkké.

Těšnovští borci naskočili do zápasu velice aktivně, chtěli za každou cenu vyvarovat minulý propadák. Jedna rychlá akce střídala druhou a už ve 4. minutě otevřel hlavičkou Janoštík skore na 1:0.Ještě ani neopadlo nadsešení golu a Janoštík centroval na Bartuška a jeho střelou byl stav v 7. minutě 2:0.Těšnovice se ale tímto stavem nenechali ukolébat a dál se snažili o zvýšení, což se povedlo v 16. minutě, kdy Ondřej Bartušek nahrál na gol Jiřímu Bartuškovi, 3:0.V dalších minutách udělil hlavní rozhodčí Igor Ševčík žluté karty za fauly na protohráče Zámorskému a Polepilovi z Lužkovic a Petrúskovi z Těšnovic.

Uplynulo deset minut od posledného golu a Janoštík vystřelil od postranní čáry, trefil sice tyč brány, ale od ní se míč odrazil do sítě, 4:0.Hosté se snažili snížit, což se jim povedlo ve 34. minutě, kdy z rohu velkého vápna vsítil Zámorský, 4:1.Za minutu na to domácí odpověděli bleskovou akci zakončenou golem z kopačky J.Bartuška, 5:1.Již v 37. minutě se domácí Janoštík probil řadou obránců na velkém vápně a zvýšil na již 6:1.Před koncem poločasu dostal žlutou kartu Turýn z řad hostujícího týmu.

O poločase Lužkovice vystřídali, z hřiště odešli Gruber a Ždanov a místo nich nastoupili Čala a Ronza.I dále se TJT snažili o ještě zvýšení stavu řadou akcí, například Janoštíkovou střelou,  která zasáhla boční sít brány bohužel z venku.U Těšnovic došlo také ke střídání, Petrúseka nahradil Malát.

V 54. dostal žlutou kartu Novotný a byla odpískaná penalta proti TJT.Kopající Jakub Ronza trefil pouze tyč.I hosté měli nějakou tu šanci , ale brankař Valoušek šance likvidoval.

Změnu na stav 6:2 zajistil lužkovický Čala v 62. minutě, kdy sice brankař míč chytil, ale již za brankovou čarou.v 67. minutě vystřídal Martina Pochylého Křížek.V 70. minutě byl v pokutovém uzemí faulován Janoštík, míč si k penaltovému postavil Jiří Bartušek a proměnil již svůj 4. gol v tomto zápase, 7:2.Hosté ještě vystřídali, kdy hřiště opustili Křepelka a Turýn a místo nich nastoupili Novák a Holík.A u domácích vystřídal Černá a nastoupil po delší pouze Stanislav Pochylý.Poslední žlutou kartu zápasu Chalupa.

Poslední změnou v hráčském obsazení hřiště byl odchod Janoštíka a Jiřího Bartuška a místo nich naběhli na hřiště Majkrič a Tůma.

Zápas skončil 7:2 pro obrovskou spokojenost domácích hráčů i diváků.

Branky:J.Bartušek 4, Janoštík 3 – Zámorský,Čala

 

Sestavy:

Těšnovice: Valoušek, Novotný, Šojdr, Pluhař, Chalupa, Petrúsek, Pochylý M., Bartušek O, Bartušek J, Černý, Janoštík – Tůma, Křížek, Majkrič, Malát, Pochylý S., Švec

Lužkovice:Jenček, Gruber, Mičola, Ronza J., Křepelka, Zámorský, Turýn, Polepil, Holý, Ždanov, Škrabal, - Novák, Ronza T., Holík, Kovařík, Vala