Z Březnice po dobrém výkonu bez bodů

03.10.2013 12:23

SK BŘEZNICE - TJ TĚŠNOVICE 2:1 (1:0)

Branky: Dobeš, Ambroz – Chalupa.

Rozhodčí: Daněk, Dostálek, Bartoň,

100 diváků.

Březnice: Dyšlevský – Mol, Juráň, Hamerník, Stuchlík V., Ambrož, Šmigura, Štěpáník, Teplý Dobeš, Greguš. Střídali: Ondroušek.

Těšnovice: Maceja – Novotný, Pluhař, Slováček, Kunc - Chalupa, Pochylý M., Bartůšek O., Matuška, Malát - Bartůšek J. Střídali: Štěpánů, Černý, Petrúsek.

Průměrný a vyrovnaný první poločas začali lépe hosté, kteří Slováčkem a Pochylým nebezpečně ohrozili domácí branku. Poté se dostali do šancí i domácí, nejprve z otočky Štěpáník přestřelil a Šmigura z 20 metrů jen těsně minul. Ve 40. minutě po rohovém kopu březnický Dobeš svým důrazem v pokutovém území platil na soupeřovu obranu a po zásluze otevřel skóre utkání. Svižnou druhou půli začali lépe domácí se snahou o navýšení skóre. To se jim podařilo v 63. minutě, kdy střelou k tyči zvýšil Ambrož – 2:0. Hosté nesložili zbraně a postupně převzali iniciativu. Deset minut před koncem snížil Chalupa. Těšnovičtí se snažili ještě o vyrovnání a otevřeli obranu. Domácí Dobeš toho však nedokázal využít a dvakrát tváří v tvář gólmanovi trestuhodně zaváhal. Hostům se vyrovnat už nepodařilo.

-Zdroj Zlínský Deník- (text pravděpodobně od domácích).

Komentář trenéra Těšnovic Michala Hradila: Dalo by se říct, že se potvrdilo pravidlo, že fotbal nemá logiku. My nastoupili útočně, měli jsme pět vyložených šancí, žádnou jsme neproměnili a domácí ze skrumáže skórovali pět minut před poločasem. Ve druhé půli jsme opět lépe kombinovali, vytvářeli si šance, ale do vedení 2:0 se dostali domácí. V 83.minutě jsme dali kontaktní branku, měli jsme šance na vyrovnání, ale už se to nepodařilo. Troufám si říct, že i přesto, že jsme prohráli, jsme v zápase byli lepším mužstvem.