Zlepšený výkon béčku body nepřinesl

03.09.2012 08:24

O.Benedikt: Těšnovice B – Litenčice 3:4 ( 1:2 )

Po blamáži se Zlobicemi a debaklu ve Skašticích nastoupili Těšnovice doma proti Litenčicím s touhou napravit nevydařený vstup do soutěže.

Ovšem začátek zápasu připomínal spíše předchozí utkání. Hosté byli pohyblivější a přesnější.  Měli několik jasných příležitostí, ale trefovali nohy domácích beků. Těšnovice se snažili bojovat, ale na fotbalovější Litenčice to nestačilo. Snaha hostí o první branku byla vyslyšena v polovině poločasu. Domácí ovšem záhy vyrovnali když Kolaja potrestal chybu hostujícího brankáře. Těšnovice ovšem remízový stav do poločasu neudrželi a po špatném odvrácení míče se z bezprostřední blízkosti prosadil Raclavský.

Obraz hry se v druhém poločase nezměnil a domácí bohužel inkasovali do 60.minuty ještě dvakrát. Hosté poté jakoby trošku přestali hrát a domácí se dostali do hry když Koutný po úniku snížil na 2:4. 15 minut před koncem se prosadil zcela nečekaně novic v domácím dresu Michal Horňák, když nakopával míč do vápna a hostující brankář Zapletal si míč doslova hodil do branky. Domácí se poté snažili vyrovnat, ale jejích snaha nepřinesla kýžené ovoce.

Těšnovice B: Zavadil – Rozsypal ( 46. Bartoněk ), Vrána, Stavinoha, Horňák – Linhart, Musil, Šojdr, Koutný ( 69. Simerský ) – Pochylý, Kolaja

Litenčice – Zapletal – Kunčar,Pátík, Raclavský, Horák T., Dutka, Novotný O., Šterba, Horák P., Hamala, Veselý

Branky : Kolaja, Koutný, Horňák – Raclavký 2x, Dutka, Veselý

Sudí: Čech